ZorgPad combi-opleiding VZ(IG)/MZ

ZorgPad combi-opleiding VZ(IG)/MZ

Verzorgende (IG) /
medewerker Maatschappelijke Zorg

Vraag een gesprek of demo aan

De kracht van ZorgPad combi-opleiding VZ(IG)/MZ

  • Sluit één-op-één aan op kwalificatiedossiers 2016 en bij werkprocessen VZ (IG)/MZ
  • Leerpaden met arrangement van kleine leereenheden
  • Eenvoudig eigen lesmateriaal toevoegen
  • Volledig digitale leeroplossing, per jaar aanschaffen
  • Doorlopende leerlijn, aansluitend op beroepspraktijk
  • ZorgPad leerplatform al door meer dan de helft van Mbo scholen gebruikt

ZorgPad Mbo combi-opleiding Verzorgende (IG)/medewerker Maatschappelijke Zorg is een modulaire leeroplossing. De methode bestaat uit verschillende thema’s. Elk thema bevat diverse onderwerpen. Voor elk onderwerp is er een samenhangend arrangement van kleine leereenheden samengesteld, een ‘leerpad’ genoemd. De kleine leereenheden – denk hierbij aan tekst, casuïstiek, praktijkgerichte opdrachten, e-lectures, kennis- en vaardigheidstoetsen – noemen we ‘leerobjecten’.

Meer weten over ZorgPad?

Bekijk de brochure en het titeloverzicht.

Volledig digitaal

ZorgPad Mbo combi-opleiding VZ(IG)/MZ is eenvoudig in het gebruik en snel in te voeren in het eigen onderwijssysteem. U kunt de kant-en-klare oplossing kiezen - veilig en efficiënt – maar ook gemakkelijk zelf eigen lesmateriaal toevoegen. Zo kunt u een leerpad creëren dat perfect aansluit bij uw onderwijsinstelling en de werkervaring en leerstijlenvoorkeur van uw studenten.

U werkt volledig digitaal met deze flexibele, gebruiksvriendelijke en op maat gesneden leeroplossing. Zo bereidt u uw studenten uitstekend voor op de beroepspraktijk.

ZorgPad onlineHoe sluit ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ aan?

ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ sluit één-op-één aan bij de kwalificatiestructuur en -dossiers 2016 en bij de werkprocessen Verzorgende (IG)/medewerker Maatschappelijke Zorg.

 

 

Ondersteuning bij implementatie

Als u besluit met ZorgPad combi-opleiding Verzorgende (IG)/medewerker Maatschappelijke Zorg te gaan werken, dan kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij de implementatie. Zo bieden we docententeams, die voor het eerst gaan werken met ZorgPad een praktische starttraining, een didactisch implementatieadvies en een deskundige helpdesk. We helpen u graag op weg.

Start eenvoudig met ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ en ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met onze kosteloze starttraining door onze adviseurs én service door onze telefonische helpdesk.

Al onze trainingen zijn gevalideerd door Registerleraar.nl

ContactContact

Wilt u weten wat ZorgPad combi-opleiding VZ (IG)/MZ voor uw school kan betekenen? Neem contact met ons voor meer informatie of een afspraak met onze accountmanager voor een presentatie en demonstratie van ZorgPad bij u op school.

Noordhoff Health 
Sales support 
Bel 088 - 522 68 66 
Mail zorgpadmbo@noordhoff.nl

We houden u en alle andere betrokkenen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rond ZorgPad via onder andere onze website, nieuwsbrieven, social media en bijeenkomsten die we organiseren.

Meld u aan voor de nieuwsbrief