ZorgPad Hbo

ZorgPad Hbo

Doorlopende leerlijn. Eenvoudig in gebruik.

Vraag uw demo en beoordelingspakket aan

Wat is de kracht van ZorgPad?

  • Aansluiting op het nieuwe opleidingsprofiel
  • Leerpaden met arrangement van kleine leereenheden
  • Eenvoudig eigen lesmateriaal toevoegen
  • Leeroplossing met mixed media of volledig digitaal
  • Doorlopende leerlijn, aansluitend op beroepspraktijk

ZorgPad is de nieuwe, modulaire leeroplossing voor hbo zorg. De methode bestaat uit verschillende thema’s. Elk thema bevat diverse onderwerpen. Voor elk onderwerp is er een samenhangend arrangement van kleine leereenheden samengesteld, een ‘leerpad’ genoemd. De kleine leereenheden – denk hierbij aan tekst, casuïstiek, praktijkgerichte opdrachten, e-lectures, kennis- en vaardigheidstoetsen – noemen we ‘leerobjecten’.

Meer weten over ZorgPad? Bekijk de brochure   of ga direct naar het Titeloverzicht  

 

Volledig digitaal of een mix van boeken en digitaal

ZorgPad is eenvoudig in het gebruik en snel in te voeren in het eigen onderwijssysteem. U kunt de kant-en-klare oplossing kiezen - veilig en efficiënt – maar ook gemakkelijk zelf eigen lesmateriaal toevoegen. Zo kunt u een leerpad creëren dat perfect aansluit bij uw onderwijsinstelling en de werkervaring en leerstijlenvoorkeur van uw studenten.

U kunt kiezen of u volledig digitaal wilt werken of in een mix van digitaal en boeken. Dit didactische concept maakt ZorgPad tot een flexibele, gebruiksvriendelijke en op maat gesneden leeroplossing, waarmee u uw studenten uitstekend kunt voorbereiden op de beroepspraktijk.

Volledig digitaal of een mix

Hoe sluit ZorgPad aan?

Voorbeeld van een leerpad

ZorgPad sluit een-op-een aan op het nieuwe opleidingsprofiel. In bijgaande blauwdruk vindt u een overzicht van de thema's en onderwerpen die aan bod komen in deze nieuwe leeroplossing. Onder ieder thema vindt u een opsomming van de CanMeds rollen uit het BoKS, Bachelor Nursing 2020 die binnen het thema worden behandeld:

 

 

SamenwerkenSamenwerking met de zorgpraktijk

In de aanloop naar ZorgPad hebben we uitgebreid onderzoek gedaan onder een groep experts uit het onderwijs en de beroepspraktijk. Hun wensen en opmerkingen zijn verwerkt in het concept. Deze expertgroep blijft nauw betrokken bij de verdere ontwikkeling.

Wilt u bijdragen aan de content? We zoeken nog auteurs en inhoudsdeskundigen.

Meld u aan als auteur of inhoudsdeskundige  

ImplementatieOndersteuning bij implementatie

Als u besluit met ZorgPad te gaan werken, dan kunt u rekenen op persoonlijke begeleiding en ondersteuning bij de implementatie. Zo bieden we een praktische starttraining voor het docententeam, een didactisch implementatieadvies en een deskundige helpdesk. We helpen u graag op weg.

Start eenvoudig met ZorgPad en ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met onze kosteloze starttraining door onze adviseurs én service door onze telefonische helpdesk.

ContactContact

Wilt u weten wat ZorgPad voor uw school kan betekenen? Neem contact met ons voor meer informatie of een afspraak met onze accountmanager Wies ter Veld voor een presentatie en demonstratie van ZorgPad bij u op school.

Noordhoff Health 
Sales support 
Bel 088-5226866 
Mail zorgpadhbo@noordhoff.nl

We houden u en alle andere betrokkenen op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen rond ZorgPad via onder andere onze website, nieuwsbrieven, social media en bijeenkomsten die we organiseren.

Meld u aan voor de nieuwsbrief