Ask Me

Ask Me

De digitale werkplek assistent

Ga naar Ask Me

Leeroplossingen

Voor u op maat gemaakt

Vilans Assessor

Vilans AssessorVilans Assessor kunt u op de werkplek, digitaal – met uw tablet of laptop – toetsen of uw medewerkers risicovolle en voorbehouden handelingen en andere zorghandelingen uitvoeren volgens de Vilans KICK-protocollen. Dit nieuwe digitale beoordelingsinstrument is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Vilans, het kenniscentrum voor langdurende zorg, en Noordhoff Health. Vilans levert de inhoud en Noordhoff Health de techniek voor het assessment op de werkplek.


Meer over de Vilans Assessor 

Medicatieveiligheid via het IVM, Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Noordhoff Health werkt nauw samen met IVM, Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. NH beoordeelt de content van IVM als zeer hoogwaardig, en heeft daarom besloten in het kader van kwaliteit, alleen nog deze medicatie gerelateerde content aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat een precair onderwerp als medicatieveiligheid, op deze manier het best geborgd is binnen die scholing die NH aanbiedt. U kunt de cursussen van IVM bekijken via onze demo. Vervolgens maakt u een afspraak met IVM om te praten over voorwaarden. Contractering, facturering en uitlevering vindt rechtstreeks tussen u en het IVM plaats. 

Meer over het cursusaanbod van IVM 

Meer over het GHZ cursusaanbod van IVM 

Health VideoBibliotheekHealth VideoBibliotheek

Noordhoff Health heeft de meest voorkomende Verpleegtechnische Handelingen verfilmd. In totaal zijn er 104 video’s gemaakt.

Meer over Health VideoBibliotheek  

Referenties