Ask Me

Ask Me

De digitale werkplek assistent

Ga naar Ask Me

Leeroplossingen

Voor u op maat gemaakt

CampusCareCampusCare

CampusCare is een uitgebreide e-bibliotheek met e-learningcursussen en toetsen voor verzorgenden en verpleegkundigen in verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg en gehandicaptenzorg. De cursussen zijn opgezet in heldere taal. Foto’s, illustraties, animaties en filmpjes brengen de leerstof tot leven.

Eerst kennen, dan kunnen

De leerstof volgt het zorgproces op de voet en is waar mogelijk gebaseerd op de protocollen van Vilans. De didactische structuur is herkenbaar: eerst kennen, dan kunnen. De cursussen bevatten kwalitatief hoogwaardige zelftesten en eindtoetsen en zijn V&V geaccrediteerd.


Meer over CampusCare  

Wat klanten zeggen

Als klanten CampusCare met andere aanbieders vergelijken, geven ze deze pluspunten aan en beoordelen ons met een 8:

  • Overzichtelijk en uitdagend
  • Toetsvragen voldoende diepgaand en gevarieerd
  • Voldoende oefenvragen, zodat je zelden dezelfde vraag krijgt
  • Inclusief eindtoets
  • Cursus bevat zowel spraak als tekst
  • Aanpasbaar aan de huisstijl van de leeromgeving
  • Bibliotheek en woordenlijst beschikbaar
  • Heldere navigatie, ook naar de verdiepende theorie
  • Theorie en vragen sluiten goed op elkaar aan
  • Theorie heeft voldoende diepgang

Leerstation ZorgLeerstation Zorg - Toetsen en leren tegelijk

Leerstation Zorg is een database met meer dan 27.000 gevalideerde toetsvragen uit praktijksituaties met de antwoorden en de bijbehorende verantwoording, zogenoemde ‘kennisflitsen’. De database Leerstation Zorg is in te zetten als leermiddel of om te testen hoe het met kennis staat. Zelf toets-items samenstellen (tot een module) is ook mogelijk.

Het volgen van Leerstation Zorg leermateriaal geeft recht op accreditatiepunten voor het V&V kwaliteitsregister.


Meer over Leerstation Zorg  

Vilans Assessor

Vilans AssessorVilans Assessor kunt u op de werkplek, digitaal – met uw tablet of laptop – toetsen of uw medewerkers risicovolle en voorbehouden handelingen en andere zorghandelingen uitvoeren volgens de Vilans KICK-protocollen. Dit nieuwe digitale beoordelingsinstrument is het resultaat van een unieke samenwerking tussen Vilans, het kenniscentrum voor langdurende zorg, en Noordhoff Health. Vilans levert de inhoud en Noordhoff Health de techniek voor het assessment op de werkplek.


Meer over de Vilans Assessor 

Medicatieveiligheid via het IVM, Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik

Noordhoff Health werkt nauw samen met IVM, Instituut voor Verantwoord Medicijngebruik. NH beoordeelt de content van IVM als zeer hoogwaardig, en heeft daarom besloten in het kader van kwaliteit, alleen nog deze medicatie gerelateerde content aan te bieden. Wij zijn ervan overtuigd dat een precair onderwerp als medicatieveiligheid, op deze manier het best geborgd is binnen die scholing die NH aanbiedt. U kunt de cursussen van IVM bekijken via onze demo. Vervolgens maakt u een afspraak met IVM om te praten over voorwaarden. Contractering, facturering en uitlevering vindt rechtstreeks tussen u en het IVM plaats. 

Meer over het cursusaanbod van IVM 

Meer over het GHZ cursusaanbod van IVM 

Health VideoBibliotheekHealth VideoBibliotheek

Noordhoff Health heeft de meest voorkomende Verpleegtechnische Handelingen verfilmd. In totaal zijn er 104 video’s gemaakt.

Meer over Health VideoBibliotheek  

Referenties