Ziekenhuis

Ziekenhuis

E-learning voor verpleegkundigen in ziekenhuizen
Leeroplossingen op maat

Demo aanvragen

Leeroplossingen

Voor u op maat gemaakt

CampusMedCampusMed

CampusMed is een uitgebreide e-bibliotheek met e-learningcursussen en toetsen voor verpleegkundigen in ziekenhuizen (niveau 4 en 5). De cursussen zijn opgezet in heldere taal. Foto’s, illustraties, animaties en filmpjes brengen de leerstof tot leven.

Aantoonbaar bekwaam

De cursussen zijn tot stand gekomen in samenwerking met de zorgsector. Ze sluiten daarom nauw aan bij de praktijk, bijvoorbeeld door realistische casuïstiek en herkenbare opdrachten en oefenvragen. Alle cursussen van CampusMed zijn V&V geaccrediteerd. Zo blijven uw zorgprofessionals up-to-date en aantoonbaar bekwaam.


Meer over CampusMed  

Leerstation ZorgLeerstation Zorg - Toetsen en leren tegelijk

Leerstation Zorg is een database met meer dan 27.000 gevalideerde toetsvragen uit praktijksituaties met de antwoorden en de bijbehorende verantwoording, zogenoemde ‘kennisflitsen’. De database Leerstation Zorg is in te zetten als leermiddel of om te testen hoe het met kennis staat. Zelf toets-items samenstellen (tot een module) is ook mogelijk.

Het volgen van Leerstation Zorg leermateriaal geeft recht op accreditatiepunten voor het V&V kwaliteitsregister.

 

Meer over Leerstation Zorg  

Philips HealthcarePhilips en Noordhoff Health,
partners in medische technologie

Philips Healthcare en Noordhoff Health hebben een samenwerking op het ontwikkelen van educatieprogramma’s om ziekenhuispersoneel te scholen in het werken met medische apparatuur.

Het gaat om een combinatie van praktijktrainingen, theoretische scholing en gekwalificeerde bekwaamheidstoetsen die beide partijen onder de naam Philips Education Solutions aanbieden.

Lees verder   

Health VideoBibliotheekHealth VideoBibliotheek

Noordhoff Health heeft de meest voorkomende Verpleegtechnische Handelingen verfilmd. In totaal zijn er 104 video’s gemaakt.

Meer over Health VideoBibliotheek  

Referenties