NU Zorg

NU Zorg

Lesmethode voor Verzorgende (IG) en MBO Verpleegkundige

Zelf beoordelen

De kracht van NU Zorg

Goede voorbereiding op de zorgpraktijk

Met NU Zorg, onze lesmethode voor Verzorgende (IG) en MBO Verpleegkundige, bereidt u uw studenten goed voor op de zorgpraktijk. Ze is ontwikkeld met deskundigen uit onderwijs en praktijk en sluit aan bij de laatste kwalificatiedossiers uit 2014. U kunt uw lessen en curriculum een extra impuls geven met een pakket van ruim honderd e-learningmodules uit de zorgpraktijk. Alles bij elkaar voldoende materiaal om te voldoen aan de urennorm én uitstekende resultaten te leveren!

 

NU Zorg Editie 2014

NU Zorg bestaat zowel digitaal als op papier uit theorie- en werkboeken, online oefen- en toetsvragen, generieke en specifieke brancheboeken. Bovendien is Nu Zorg Online verrijkt met een leerlingvolgsysteem en kunt u zelf materiaal toevoegen en delen, een planning per klas maken en bevat het verschillende e-learningmodules.

 

Werken met NU Zorg Editie 2014: mix van boeken en digitaal

Boek NU Zorg 2013Bekijk de inkijkexemplaren van NU Zorg - Editie 2014

 

Werken met NU Zorg Editie 2014: volledig digitaal

 

Toetsing

Met online oefen- en toetsvragen kunnen studenten al lerende hun kennis testen. Ze zien direct of hun antwoord goed is of fout. Zo nodig krijgen ze feedback en worden ze verwezen naar de theorie.

Bekijk de online vragen  

Kwalificering

NU Zorg dekt alle kerntaken en werkprocessen van het kwalificatiedossier V&V 2014 af en sluit aan op de kernactiviteiten van het CBO en op de examenbank RBA4/Prove2Move.

Eenvoudig starten met onze ondersteuning & service

Start eenvoudig met NU Zorg en ga goed voorbereid het nieuwe schooljaar in met een kosteloze gebruikers- en didactische training door onze adviseurs, online handleidingen én onze telefonische helpdesk.

Eigen curriculum ontwikkelen?

Ontwikkel uw eigen curriculum met ons ‘spoorboekje’ waarin uw uitgangspunten en die van uw school vormgegeven kunnen worden op basis van NU Zorg.

Ondersteuning bij starten  

Nieuw: Haal de praktijk in uw les met onze
e-learningmodules V&V

Geef uw lessen en curriculum een extra impuls met een totaalpakket van ruim honderd e-learningmodules uit de zorgpraktijk. Studenten krijgen met dit pakket toegang tot zinvolle aanvullingen of juist een opstap tot meer specialistische kennis.

 

Module overzicht  

Demo account of meer informatie aanvragen  

Bestellen

Individuele bestellingen? Ga naar onze webwinkel  

NU Zorg licentie huidige schooljaar gekocht? Met een speciale korting bestel je hier ook de boeken van NU Zorg Editie 2014.

Referenties