MBO

MBO

Mix of volledig digitaal en goede aansluiting
op elke doceer-, examineer- en leerstijl

Onze leeroplossing zelf beoordelen

Over onze leeroplossingen

NU Zorg Editie 2014 –Verzorgende (IG) & Verpleegkundige

NU Zorg bestaat zowel digitaal als op papier uit theorie- en werkboeken, online oefen- en toetsvragen, generieke én specifieke brancheboeken. Allen met dezelfde structuur en veel beeldmateriaal. Verder is Nu Zorg Online verrijkt met een leerlingvolgsysteem, kunt u zelf materiaal toevoegen en delen en bevat het verschillende e-learningmodules. Het is kwalificatie dekkend, aansluitend op de kernactiviteiten van het CBO en op de examenbank RBA4/Prove2Move, zodat u zeker weet, dat u een ‘toekomstproof’ leeroplossing in handen heeft.

E-learningmodules uit de V&V praktijk

Wilt u eenvoudig en snel starten met e-learning (als ondersteuning bij begeleide onderwijstijd)? Geef u lessen en curriculum een impuls met ons totaalpakket van e-learningmodules uit de V&V praktijk.

Meer over onze leeroplossing  

Leerstation ZorgLeerstation Zorg - Toetsen en leren tegelijk

Leerstation Zorg is een database met meer dan 27.000 gevalideerde toetsvragen uit praktijksituaties met de antwoorden en de bijbehorende verantwoording, zogenoemde ‘kennisflitsen’. De database Leerstation Zorg is in te zetten als leermiddel of om te testen hoe het met kennis staat. Zelf toets-items samenstellen (tot een module) is ook mogelijk.

Meer over Leerstation Zorg  

 

Referenties