Eigen leeromgeving

Eigen leeromgeving

Flexibel leren.
Altijd en overal, op het werk en thuis.

Direct demo aanvragen

PulseWeb in vogelvlucht

PulseWeb Te Doen

Via moderne internettechnologie maakt u voor uw medewerkers het leren tot onderdeel van hun dagelijks werk. Via tablet, laptop of computer hebben ze toegang tot leerstof, opdrachten, toetsen, beoordelingen en interactie. Altijd en overal, op het werk en thuis. En u kunt de vorderingen van uw medewerkers eenvoudig volgen en meten. Zo koppelt PulseWeb leren aan werken.

PulseWeb als leeromgeving betekent:

  • leertechniek en leercontent sluiten naadloos op elkaar aan
  • inpasbaar in uw eigen leermanagementsysteem
  • op maat voor u ingericht
  • inclusief kwaliteitsdashboard
  • nieuw: WorkPlace Assessor

Uw leerprocessen centraal

Welke werkvormen slaan aan bij uw organisatie en uw cursisten? Met PulseWeb kunt u die werkvormen naar wens aanpassen. Alle leeractiviteiten kunt u onderbrengen in dit ene krachtige leerportaal.

De rollen in PulseWeb

Welke rol speelt u in het leerproces? Bent u deelnemer, trainer, auteur, beheerder, planner, examinator, praktijkbegeleider of manager? Binnen het PulseWeb portaal vindt u gemakkelijk uw weg.

Iedere rol eigen homepage

Iedere rol beschikt binnen PulseWeb over een eigen homepage, met toegang tot alle functies en acties die binnen die rol van toepassing zijn. U kunt ook rollen combineren of tussentijds van rol wisselen. Bent u manager én praktijkbegeleider? Geen probleem, bij het inloggen vraagt PulseWeb welke rol u wilt gebruiken.

KwaliteitsdashboardKwaliteitsDashboard

Uw patiënten en cliënten verwachten de beste zorg van uw medewerkers. Maar hoe krijgt u een scherp beeld van de kwaliteit die zij leveren? Met het KwaliteitsDashboard™ kunt u met één applicatie de kwaliteit van uw dienstverlening monitoren én verantwoorden. PulseWeb ondersteunt dit KwaliteitsDashboard™.

Kwaliteit inzichtelijk

Het het KwaliteitsDashboard™ maakt u kritieke prestatie-indicatoren (KPI’s) van uw organisatie inzichtelijk. Dat gaat verder dan ‘bevoegd en bekwaam’, ook patiëntvriendelijk handelen en correct gebruik van apparatuur horen hierbij.

 

ManagementinformatieManagementinformatie binnen handbereik

Wilt u zelf lesmateriaal ontwikkelen en aantrekkelijk aanbieden in een leertraject? Of wilt u uw lesmateriaal via een zoekfunctie aanbieden in een kennisbank die uw cursisten ‘on demand’ kunnen benutten? PulseWeb biedt u dit en meer. En u heeft altijd de juiste managementinformatie binnen handbereik.

HR-koppelingen

Maak uw gebruikersadministratie eenvoudiger door een koppeling aan te brengen tussen PulseWeb en uw HR-systeem. Alle mutaties in uw HR-systeem verschijnen dan automatisch in PulseWeb. Dat is ook veilig: medewerkers die u hebt verwijderd uit uw HR-systeem, hebben geen toegang meer tot PulseWeb.

HR-koppeingenMet welke systemen is PulseWeb te koppelen?

U kunt PulseWeb direct koppelen met de volgende systemen: Beaufort, Profit, DBS, Cura/UNIT4, Composer/Pview, EMIS, NCvB, Oracle, Perman, Persmaster, SAP en SAP Care. Of via een platform: Profit met UMRA, DBS met Business Objects, SmartAIM of Visma en Beaufort met Visual Studio, UMRA of Qlikview. Werkt u met een ander HR-systeem? Neem contact met ons op.

BeoordelaarWorkPlace Assessor

De WorkPlace Assessor is dé app om via uw tablet-pc op de werkplek vaardigheden en gedrag van uw medewerkers te beoordelen. Slimme software stelt u in staat via een overzichtelijk beoordelingsformulier alle denkbare beoordelingen ter plekke uit te voeren. U krijgt inzicht in de leerbehoefte van uw medewerker en kunt scholing efficiënt inzetten.

Hoe werkt het?

Selecteer de beoordeling die u wilt uitvoeren, de persoon die u wilt beoordelen en voer de beoordeling uit op basis van de criteria op het scherm. Voeg desgewenst een foto bij als bewijsmateriaal, tik nog wat aanvullende informatie in en sla het resultaat op.

100% SaaS100% SaaS: online leren en beheren

PulseWeb is een voorbeeld van Software as a Service (SaaS): wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en de back-ups, u kunt uw medewerkers precies die leertrajecten aanbieden de ze nodig hebben. Digitaal, via computer, laptop of tablet, in elk tempo, op elk gewenst moment. En u kunt het kennisniveau van uw medewerkers eenvoudig volgen en meten.

Kennis én vaardigheden

Behalve kennistrajecten faciliteert PulseWeb ook trajecten voor vaardigheden, persoonlijke ontwikkeling en attitude. Zo onderhouden uw zorgprofessionals hun kennis én vaardigheden. Ze blijven aantoonbaar bevoegd én bekwaam.

PulseWeb en standaarden e-learning

Binnen e-learning worden verschillende standaarden gebruikt. Met allemaal hun eigen toepassing. Denk bijvoorbeeld aan SCORM, LTI, SAML 2.0 en Tin Can API/Experience API. Welke gebruikt u? PulseWeb ondersteunt deze standaarden.

Geïntegreerd

PulseWeb heeft bijvoorbeeld de SCORM-standaard geïntegreerd via de SCORM-software van Rustici. Leercontent die is ‘ingepakt’ als SCORM-pakket is dus te gebruiken in PulseWeb. Ook kunt u via de LTI-standaard in PulseWeb externe websites, apps en andere online tools starten en resultaten bekijken.

Meer details  

PulseWeb en cookies

Lees meer over hoe PulseWeb met cookies omgaat