Direct aan de slag

Direct aan de slag

Starten met e-learning
zonder eigen leeromgeving

Vraag gratis demo-account aan

Mijn Noordhoff HealthMijn Noordhoff Health in vogelvlucht

Heeft u binnen uw instelling (nog) geen eigen digitale leeromgeving, maar wilt u wel starten met e-learning? Dat kan via ‘Mijn Noordhoff Health’. Met de online leeromgeving van Noordhoff Health kunnen uw medewerkers direct gebruikmaken van cursussen die u zelf uitkiest. U hoeft geen speciale programma’s op uw computers te installeren. Inloggen volstaat.

Waarom Mijn Noordhoff Health?

  • Compleet voor u ingericht
  • E-learningcursussen mét toetsen
  • Deskundige begeleiding
  • Persoonlijke portfolio
  • Koppeling met Kwaliteitsregister V&V
  • Inclusief managementrapportage

Snel en eenvoudig online lerenSnel en eenvoudig

‘Mijn Noordhoff Health’ is een online leeromgeving waar u snel en eenvoudig mee aan de slag kunt. Uw medewerkers kunnen direct gebruikmaken van de cursussen van CampusCare en CampusMed van uw voorkeur. Dé oplossing als u wilt starten met e-learning, maar nog niet de beschikking heeft over een eigen leermanagementsysteem (LMS).

‘Light-versie’ van PulseWeb

De leeromgeving van Mijn Noordhoff Health is gebaseerd op de techniek van PulseWeb. Mijn Noordhoff Health is eigenlijk de light-versie van het uitgebreidere PulseWeb, dat precies op maat in te richten is. Mijn Noordhoff Health is zeer geschikt om snel te starten met e-learning of te bekijken of dit iets is voor uw instelling. En natuurlijk kunt u altijd overstappen op de uitgebreide versie van PulseWeb.

Meer informatie over PulseWeb