Leeromgeving

Leeromgeving

Uw eigen leeromgeving op maat

Vraag gratis demo aan

Leeroplossingen

Voor u op maat gemaakt

PulseWebPulseWeb

Via moderne internettechnologie maakt u voor uw medewerkers het leren tot onderdeel van hun dagelijks werk. Via tablet, laptop of computer hebben ze toegang tot leerstof, opdrachten, toetsen, beoordelingen en interactie. Altijd en overal, op het werk en thuis. En u kunt de vorderingen van uw medewerkers eenvoudig volgen en meten. Zo koppelt PulseWeb leren aan werken.

Meer over PulseWeb  

Mjin Noordhoff HealthMijn Noordhoff Health

Mijn Noordhoff Health is een online leeromgeving waar u snel en eenvoudig mee aan de slag kunt. Uw medewerkers kunnen direct gebruikmaken van de cursussen van CampusCare en CampusMed van uw voorkeur. Dé oplossing als u wilt starten met e-learning, maar nog niet de beschikking heeft over een eigen leermanagementsysteem (LMS).

Meer over Mjin Noordhoff Health  

HealthVisualsHealthVisuals

Het gebruik van video in educatieve toepassingen is de afgelopen jaren explosief gegroeid. Inmiddels zijn er zeer gebruiksvriendelijke en betaalbare videoplatforms beschikbaar waarmee het zelf kunnen opnemen, bewerken, beheren en publiceren van video in organisaties mogelijk is geworden. Samen met wereldmarktleider SonicFoundry heeft Noordhoff Health het HealthVisuals Network gerealiseerd, waarop zorg- en onderwijsinstellingen vanaf nu kunnen aansluiten

Meer over HealthVisuals  

PulseWeb Scan

Het zorglandschap verandert continu en zorgvragen van patiënten en cliënten worden steeds complexer. Zorgprofessionals zullen naast hun gewone werk steeds vaker niet-alledaagse complexe handelingen uitvoeren of ingewikkelde apparatuur bedienen. In deze tijd van snelle veranderingen kan de zorgprofessional simpelweg niet alles weten.

Toch moeten medewerkers in de zorg continu bevoegd en bekwaam blijven, dus bijblijven en meegroeien. Hierdoor verandert ook het leerlandschap binnen de zorg. Leren verplaatst zich naar de werkvloer, leren in de praktijk wordt steeds belangrijker, een leven lang. Met PulseWeb Scan krijgen uw medewerkers een handig instrument waarmee ze digitaal en op de werkplek, continu en als het hen uitkomt, bevoegd en bekwaam blijven. PulseWeb Scan verbindt op eenvoudige wijze de praktijk op de werkvloer met de digitale wereld. Met veel handige toepassingen.

Meer over PulseWeb Scan  

Health VideoBibliotheekHealth VideoBibliotheek

Noordhoff Health heeft de meest voorkomende Verpleegtechnische Handelingen verfilmd. In totaal zijn er 104 video’s gemaakt.

Meer over Health VideoBibliotheek  

Referenties