Over ons

De beste zorg voor iedereen. Daar gaat het ons om bij Noordhoff Health. Dat vraagt om zorgprofessionals die goed toegerust zijn om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en onderhouden. Onze leeroplossingen stellen hen in staat werken en leren optimaal te combineren.

We slaan een brug tussen beroepsonderwijs en zorgpraktijk en zijn partner voor zorgorganisaties bij de invoering van een inspirerende leeromgeving. Op die manier leveren we een directe bijdrage aan betere en veilige zorg.

Noordhoff Health is onderdeel van Noordhoff Uitgevers met vestigingen in Utrecht en Berlijn. Met 60 enthousiaste medewerkers bouwen we aan hoogwaardige geïntegreerde content, technologie en diensten voor leren in de zorg.

Noordhoff Health levert kwalitatief hoogwaardige content, technologie en diensten voor leren in de zorg. Met de verregaande integratie van leercontent en leertechnologie streeft Noordhoff Health continu naar innovatieve leeroplossingen, in nauwe samenwerking met alle toonaangevende partijen in de zorgmarkt.

Noordhoff Health staat voor kwaliteitsverbetering in de zorg. Daarvoor leveren wij geaccrediteerde en vooruitstrevende leeroplossingen die ontwikkeld zijn in nauwe samenwerking met alle toonaangevende partijen in de zorg.

Daarbij beoogt Noordhoff Health:

  • Leeroplossingen te leveren die een directe bijdrage leveren aan betere en veiliger zorg
  • De zorgprofessional in staat te stellen werken en leren optimaal te combineren om het best denkbare leerrendement te behalen
  • Een brug te slaan tussen beroepsonderwijs en zorgpraktijk
  • Een oplossingsgerichte gesprekspartner in de regio te zijn als schakel in de doorlopende leerlijnen
  • Actief betrokken te zijn bij de totstandkoming van eenduidige kwaliteitsnormering

Aantoonbaar beter

Noordhoff Health gelooft dat iedereen de beste zorg verdient en dat zorgprofessionals daarin de nummer 1 succesfactor vormen. Wij willen (toekomstige) zorgprofessionals en -instellingen helpen bekwaam te blijven en beter te worden. Om dit doel te bereiken maken wij leeroplossingen gericht op het ontwikkelen en bijhouden van kennis en competenties.

Leeroplossingen voor de zorgvragen van vandaag en morgen.

Zo wordt elke zorgprofessional nóg beter.

Download Brochure  

Huisstijl

Bent u op zoek naar logo's, brochures of templates? Wilt u weten welke kleuren wij gebruiken? Kijk dan in onze huisstijl bibliotheek. Brochures van cursussen vindt u daar overigens niet. Die kunt u opvragen op de cursuspagina's zelf, te bereiken via de cursuslijst.

Naar de huisstijl bibliotheek   Naar de cursuslijst