Over Noordhoff Health

De beste zorg voor iedereen, daar gaat het ons om. De leeroplossingen die wij met partners, klanten en zorgprofessionals in co-creatie tot stand brengen, hebben allemaal als doel om zorgprofessionals zo goed mogelijk uit te rusten om hun patiënten of cliënten de best mogelijke zorg te kunnen bieden.

Noordhoff Health stimuleert (toekomstige) zorgprofessionals om hun kennis en vaardigheden te ontwikkelen en te onderhouden. Dit doen wij vanuit onze overtuiging dat leren essentieel is om te blijven groeien, onze passie voor zorg en onderwijs, én onze verantwoordelijkheid als partner in de zorg.

Met onze leeroplossingen brengen we het leren naar de zorgpraktijk en plaatsen we het in de context waar de professional op dat moment is. Zo overbruggen we niet alleen de kloof tussen theorie en praktijk, maar brengen we de stof tot leven. We bieden verschillende leervormen aan voor verschillende momenten. Hiermee zorgen we voor een effectievere leerervaring. Daarnaast geven onze leeroplossingen je inzicht in de bekwaamheid van de studenten en medewerkers binnen jouw organisatie.

Als partner in zorg en onderwijs bieden wij een doorlopende leerlijn aan – van mbo en hbo naar de beginnende en vervolgens gevorderde zorgprofessional. Voor elk niveau biedt Noordhoff Health slimme en krachtige leeroplossingen, waarbij inhoud en technologie elkaar aanvullen.

Onderdeel van Noordhoff Uitgevers

Noordhoff Health is onderdeel van Noordhoff Uitgevers, een gerenommeerde uitgeverij met ruim 180 jaar ervaring in onderwijs en leeroplossingen. In de zorg combineren wij die kwalitatieve content met leertechnologie, gezond ondernemerschap en een innovatief karakter. Wij zijn continu op zoek naar verbeteringen en nieuwe technologieën waarmee we zorgprofessionals nog beter kunnen ondersteunen om patiënten de beste zorg te bieden.

Ruim 60 mensen werken elke dag met hart en ziel aan de beste oplossingen voor de zorg. Dat doen we vanuit verschillende achtergronden, van gediplomeerd verpleegkundige tot docent, van technisch expert tot onderwijskundige. Wij werken nooit alleen – alle leeroplossingen die wij bieden, komen tot stand in co-creatie met zorgorganisaties, zorgprofessionals en andere partners binnen de zorg. Want wij geloven dat alleen samenwerking kan zorgen voor de juiste uitkomst: de beste zorg voor iedereen.

Download Brochure  

Huisstijl

Bent u op zoek naar logo's, brochures of templates? Wilt u weten welke kleuren wij gebruiken? Kijk dan in onze huisstijl bibliotheek. Brochures van cursussen vindt u daar overigens niet. Die kunt u opvragen op de cursuspagina's zelf, te bereiken via de cursuslijst.

Naar de huisstijl bibliotheek   Naar de cursuslijst